Bereikbaarheid en routebeschrijving

Je kan maatwerkbedrijf KUNNIG op verschillende manieren bereiken. Op Google Maps kan je je eigen adres invullen om een gepersonaliseerde wegbeschrijving te krijgen.

Met het openbaar vervoer

Bus

Kom je vanuit Antwerpen, Hemiksem of Hoboken, dan neem je bus 13 of bus 14. Bus 13 (Polderstad - Hoboken - Opera) en bus 14 (Hemiksem - Hoboken - Opera) stoppen zo goed als voor de deur. De dichtstbijzijnde halte heet Antwerpen Groothandelsmarkt.
Bekijk de dienstregeling van bus 13. Bekijk de dienstregeling van bus 14.

Bus 290, bus 295 en bus 298 (Boom - Niel - Antwerpen) stoppen niet ver van KUNNIG. Je stapt dan af aan de halte Antwerpen Kielpark. Van daar wandel je in 12 minuten naar onze voordeur.
Bekijk de dienstregeling van bus 290. Bekijk de dienstregeling van bus 295. Bekijk de dienstregeling van bus 298.


Tram

Tram 4 (Silsburg - Groenplaats - Hoboken) kan je nemen tot de halte Antwerpen Generaal Armstrong. Van daar wandel je de Emiel Vloorsstraat door totdat je bij tankstation ESSO bent. Ga rechts Kielsbroek in en je ziet de gebouwen van KUNNIG voor je! Bekijk de dienstverlening van tram 4.

Tram 10 (Wijnegem - Schoonselhof) kan je nemen tot de halte Antwerpen Generaal Armstrong. Van daar wandel je de Emiel Vloorsstraat door totdat je bij tankstation ESSO bent. Ga rechts Kielsbroek in en je ziet de gebouwen van KUNNIG voor je! Bekijk de dienstverlening van tram 10.


Trein

Het station Antwerpen-Zuid bevindt zich op 1,5km van onze voordeur. Te voet ben je op 20 minuten bij ons. Je kan ook bus 13, bus 14, tram 4 of tram 10 nemen aan de uitgang van het station. Plan je route via de website van NMBS.

Met de auto

KUNNIG is prima bereikbaar met de auto.


Brussel / Leuven
Neem je de E19, voeg dan in op de E34 en neem afrit 5a Het Zuid.
Kom je uit de richting Brussel / Boom, dan neem je de expresweg A12. Neem afrit 14 Kiel en ga de Emiel Vloorsstraat in. Vlak voordat je tankstation Esso rechts passeert sla je rechtsaf.

Gent / Kortrijk
Gebruik de E17, volg Antwerpen en voeg vervolgens in op de E34 en neem afrit 14 Kiel.

Hasselt
Neem de E313, volg de bordjes richting Antwerpen en voeg in op de E19. Voeg vervolgens in op de E34 en neem afrit 5a Het Zuid.

Oostende
Via de E40 en de E17 raak je het snelst bij KUNNIG. Neem afrit 14 Kiel.

Nederland
Onze Noorderburen bereiken ons het vlotst door in te voegen op de E19 in Antwerpen.

We hebben een ruime parking voor de deur. Houd rekening met de parkeerplaatsen die voorbehouden zijn voor mensen met een beperking.

Moet je bij KUNNIG leveren met een bestelwagen of camion?
Lees goed na op welke locatie je moet zijn. Onze tweede vestiging bevindt zich in de Pierre Van den Eedenstraat 21, 2660 Hoboken.

Met de fiets

Met je eigen fiets

Kom je met de fiets vanuit Antwerpen, dan kan je langs de Ledeganckkaai fietsen of langs de Antwerpse Singel.

Kom je met de fiets van Linkeroever, dan ben je snel bij ons als je de fietserstunnel Rechteroever neemt en dan de brug van de Generaal Armstrongweg op fietst.

Kom je met de fiets van Schelle, Hemiksem of Hoboken, dan kan je het fietspad Jef Van Linden nemen om snel bij maatwerkbedrijf KUNNIG te komen.

Ook de veerdienst Hoboken - Kruibeke is niet veraf en bevindt zich op 12 minuten fietsen. Bekijk de uurregeling van de veerdienst.

We hebben een overdekte fietsen- en bromstalling op onze parking.

Plan je route snel in via Google Maps.


Met de Velo

De dichtstbijzijnde Velostations zijn Velo 295 - Sporthal Kiel (9min wandelen), Velo 294 - Den Tir (10min wandelen) en Velo 326 - Krugerbrug (12min wandelen).

Meer info over Velo Antwerpen.

accessibility