Missie

De missie van KUNNIG

de missie van maatwerkbedrijf KUNNIGKUNNIG begeleidt mensen met een afstand tot de reguliere arbeidsmarkt naar een duurzame tewerkstelling.

De visie van KUNNIG

de visie van maatwerkbedrijf KUNNIGKUNNIG staat voor sociaal-economisch en duurzaam ondernemen. We bieden markt-competitieve, professionele en kwalitatieve oplossingen op maat aan klanten in een proactief en constructief partnerschap. We streven naar een gezonde en robuuste organisatie die dynamisch en flexibel kan inspelen op de behoefte van onze klanten. We doen dat door in te zetten op gemotiveerde en professioneel opgeleide werknemers die we begeleiden met het oog op een maximale doorstroom naar de reguliere arbeidsmarkt.

KUNNIG bouwt continu verder aan zijn maatschappelijke én economische meerwaarde. Duurzaam ondernemen dragen we hoog in het vaandel. We evolueren richting een sociaal & economisch krachtige speler. We focussen ons op lokale ondernemingen: start-ups, maar ook scale-ups en multinationals met regionale standplaatsen zijn bij ons aan het juiste adres. KUNNIG fungeert als maak- en tech-incubator voor start-ups en scale-ups. Het is onze doelstelling om nog meer lokale bedrijven te ondersteunen bij hun kwalitatieve dienstverlening en producten.

De waarden van KUNNIG

de waarden van maatwerkbedrijf KUNNIG
  1. Openheid: Op elk niveau zorgt iedere medewerker voor een eerlijke en duidelijke communicatie. We bespreken problemen en zoeken samen naar oplossingen.
  2. Klantgericht: Elke medewerker zet zich maximaal in om elke (potentiële) klant een optimale service aan te bieden.
  3. Respect: Elk individu kan zichzelf zijn, we omarmen diversiteit en tonen onze waardering voor elkaar.
  4. Ontwikkeling: Elke medewerker krijgt de kans om zichzelf verder te blijven ontwikkelen.
  5. Samen: We stimuleren samenwerking op alle niveaus en geloven in elkaar.
accessibility