5 redenen om voor een samenwerking op maat te gaan

14/08/2023
Wil jij een positieve impact nalaten met jouw organisatie of bedrijf? Zoek je een manier om jouw medewerkers te laten focussen op hun eigen kerntaken zonder in te boeten op kwaliteit? Als Antwerps maatwerkbedrijf bieden we diensten aan op maat van onze maatwerkers én onze partners. Daarnaast klopt ons sociaal hart als nooit tevoren.

Hier zijn vijf redenen waarom je vandaag nog een samenwerking met maatwerkbedrijf KUNNIG in Antwerpen moet overwegen:

 

1. Maatwerk met een betekenisvolle twist

KUNNIG doet niet aan standaardformules. Nee, we zijn dé partner als het gaat om werk op maat. En hier komt het coole gedeelte: onze maatwerkers zijn getalenteerde individuen die soms wat extra ondersteuning nodig hebben, maar dat betekent niet dat ze niet schitteren in wat ze doen. Door te kiezen voor KUNNIG, geef je niet alleen een boost aan je bedrijf, maar geef je ook een kans op duurzame tewerkstelling aan mensen die het verdienen. Dubbele win, toch?

 

2. Duurzaamheid in actie

Als je iets doet, waarom zou je het dan niet meteen goed doen? KUNNIG gaat all-in op duurzaamheid. We zetten ons in voor hergebruik, recycling en een groenere planeet. Dus, als je je bedrijf een groen tintje wilt geven, dan zijn wij de partner bij uitstek.

 

3. Meer dan alleen maar pakjes maken

We hebben een heel scala aan diensten. Yep, verpakkingswerk is er één van. Maar wist je al dat we ook een eigen schrijnwerkerij hebben? En een textielatelier? Dat we complexe montagewerken uitvoeren? Serieus, onze mensen kunnen bijna alles aan. Van professioneel afgewerkte houten creaties tot met zorg gemaakte textielproducten, KUNNIG levert keer op keer vakmanschap.

 

4. Maatwerk met een grote M

Waarom genoegen nemen met een one-size-fits-all benadering als je een op maat gemaakt pakket kunt krijgen? Bij KUNNIG draait alles om de perfecte pasvorm. In functie van het takenpakket passen we onze teamleden aan. Zo kiezen we afhankelijk van het project de maatwerkers uit met de juiste skills en precisie om elke uitdaging aan te gaan. Hey, dat klinkt een beetje als het samenstellen van het ultieme dreamteam, niet?

 

5. Flexibiliteit en teams on-the-go

KUNNIG heeft niet alleen een eigen basis, maar we komen ook rechtstreeks naar je toe! Met onze locatieteams staan we klaar om ter plaatse te werken. Daardoor krijg je de flexibiliteit die je nodig hebt. Soms moet het werk nu eenmaal ter plekke gebeuren, en dat begrijpt KUNNIG als geen ander. Wij gaan gewoon met je mee tot daar waar de actie is. Dit maakt ons tot de ultieme partners voor bedrijven die graag het heft in eigen handen nemen.

Kortom, KUNNIG is meer dan zomaar een maatwerkbedrijf. We zijn de kampioenen van de sociale impact, duurzaamheid en vakmanschap. Dus, waar wacht je nog op? Geef je bedrijf een boost en ontlast je eigen medewerkers door te kiezen voor een partnership met KUNNIG!

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.

Contacteer ons

 

 

Coverfoto: Frederik Beyens - Stad Antwerpen

accessibility