KUNNIG lanceert eigen producten

16/08/2021
Laat die urban summer maar komen. In augustus 2021 lanceert Antwerps maatwerkbedrijf zijn twee eerste zelf ontworpen producten.

De technische afdelingen textiel en de schrijnwerkerij lieten hun creatieve brein op volle toeren draaien en brengen prachtige producten uit:

  • grote & extragrote beach bags uit jute
  • houten klapstoelen

Lokaal geproduceerd in ons maatwerkbedrijf in Antwerpen, circulair gemaakt door gebruik te maken van reststromen en natuurlijk met oog voor de capaciteiten van onze maatwerkers.

Beach bags

Jute strandtassen, gemaakt van jute zakken waar koffiebonen in getransporteerd werden? Da’s upcycling ten top! Onze maatwerkers van de afdeling textiel gaan met hart en ziel aan de slag om lappen textiel om te vormen tot grote, stevige jute beach bags. Je kan een beach bag gebruiken om naar het strand te gaan of te gaan picknicken, maar ook als boodschappentas doet zo’n stevige, gigantische tote bag goed dienst. Elk stuk is uniek! Beschikbaar in 2 formaten: een L (40x50cm) en XL (50x55cm) editie.

Klapstoelen

De duurzame klapstoelen, ook wel Apéro IIKlapstoel genoemd, wordt gemaakt door de maatwerkers van onze schrijnwerkerij. Een speels model, gefabriceerd met gerecupereerd plaatmateriaal. De houten plooistoelen zijn ideaal om een aperitiefje in te nuttigen in de tuin of in het park. Op locatie iets drinken? Klap de lichte stoelen in en neem ze mee. Een flesopener hoef je niet meer mee te nemen, die zit handig geïntegreerd in de achterkant van de klapstoel. Extra comfort nodig? Leg een kussentje in de klapstoel en laat je lekker onderuit zakken. Genieten maar!

Waar te koop?

Je vindt onze jute beach bags en houten klapstoelen in de KUNNIG Shop en via de Handymade webshop. Alle producten die je op Handymade vindt worden gemaakt door onze collega maatwerkbedrijven & sociale werkplaatsen.

accessibility