KUNNIG opent shop & atelier

22/06/2021
Op 19 juni opende KUNNIG de eerste Shop, zijn Retouche- en Herstofferingsatelier in duurzaam shoppingcenter Circuit op het Nieuw Zuid in Antwerpen.

Nieuwe uitdagingen, die grijpen we bij KUNNIG met beide handen stevig vast. Als eerste maatwerkbedrijf in België openden we in juni 2021 een fysieke winkel & atelier binnen het duurzame shoppingcenter Circuit op het Nieuw Zuid in Antwerpen. Samen met 17 andere circulaire ondernemers geven we de circulaire speeltuin vorm.

Het doel van onze ruimte is meerledig. Enerzijds positioneren we ons als naaiatelier, gespecialiseerd in retouches. Daarnaast kan je ook bij ons terecht voor (her)stoffering van je meubels. Ten slotte bieden we een aantal unieke stuks te koop aan in onze Shop. Zelfgemaakt, in onze interne ateliers, en natuurlijk door onze maatwerkers!

In de winkel krijg je dus een voorproefje van wat we bij KUNNIG allemaal kunnen. Benieuwd waar onze maatwerkers nog meer toe in staat zijn? Ontdek het verder op deze website!

Retouches

Mensen die kledij uit hun garderobe (of uit de rekken van de Kringwinkel, die zich ernaast bevindt) een tweede leven willen geven, kunnen terecht in ons duurzame naaiatelier. Onze maatwerkers gaan aan de slag met het omzomen van broekspijpen, herstellen van scheuren, aannaaien van knopen, inkorten van mouwen, herstellen van ritsen, en nog zoveel meer... Heb je een kledingstuk dat niet (meer) perfect past, maar kan je er geen afstand van doen? Breng het binnen in ons atelier, we zorgen ervoor dat het opnieuw een favorietje in je kledingkast wordt. Items binnenbrengen voor retouches kan tijdens onze openingsuren. Ter plaatse hoor je meteen wanneer je je kledij terug kan oppikken. Het KUNNIG atelier is geopend van dinsdag tot zaterdag en van 10u tot 18u.

Tijdens de openingsweek van Circuit, van 19 tot 26 juni, loopt er een leuke actie: elke tweede retouche die je binnenbrengt is gratis! Leer ons kennen en doe er je voordeel mee...

Retro zetel? Geef 'm een tweede leven!

In aanloop naar de openingsweek vroegen we onze maatwerkers om deze retro zetel om te toveren naar een exemplaar dat niet misstaat in hedendaagse, hippe interieurs. Eerste werk? De zetel ontmantelen en 'm van zijn oude stof ontdoen. Op onze afdeling textiel werken enkele maatwerkers die een kei zijn in de herstoffering van allerhande zaken. Voor hen was het een koud kunstje om de fauteuil in ere te herstellen. Met olijfgroene skai, nieuwe vulling en van naadje tot draadje afgewerkt.

Ontdek het hele proces van a tot z in onze winkel, en bewonder daar het eindresultaat. Ben je helemaal omver geblazen? Het prachtige zeteltje is te koop! Vraag ernaar in de winkel.

 

Praktische informatie

Adres

KUNNIG Shop & Atelier

Jef Cassiersstraat 29

2000 Antwerpen

 

Openingsuren

dinsdag tot zaterdag

10u tot 18u

accessibility