Nieuwe KUNNIG website

10/05/2021
Eén van onze doelstellingen voor 2021 was de remake van onze website. Je kijkt naar het resultaat. Tof hé!

De website is een aantrekkelijk portaal voor huidige en potentiële partners, werknemers en onze corporate relaties.

Allereerst: welkom op de nieuwe website van Antwerps maatwerkbedrijf KUNNIG!

Benieuwd hoe je onze nieuwe website gebruikt en welke informatie je er allemaal op kan vinden? Lees verder en ontdek alle gloednieuwe functies!

 

Hoe werkt de website?

Bovenaan de website in de grijze balk vind je allereerst onze contactgegevens: ons e-mailadres en telefoonnummer. Rechts vind je een zoekbalk en links naar onze sociale media kanalen Facebook, Instagram en LinkedIn.

 

Zoekbalk

De zoekbalk kan je gebruiken om op zoek te gaan naar specifieke informatie die je niet meteen terugvindt. Tik simpelweg je zoekwoord in de balk en klik op enter of op het vergrootglas. De zoekresultaten verschijnen in een lijst onder elkaar.

 

Toegankelijkheidsknop

Aan de rechterkant van het scherm zie je een icoontje van een mannetje in een cirkel. Als je hierop klikt, klapt er een toegankelijkheidsmenu open. Via het toegankelijkheidsmenu kan je het contrast van de website wijzigen, de tekst vergroten of verkleinen of al je wijzigingen ongedaan maken en de website terugzetten naar standaard. We hebben deze toegankelijkheidsknop geïntegreerd op de nieuwe KUNNIG website om ook personen met een visuele beperking de volledige gebruiksvriendelijke ervaring van onze website mee te geven. Probeer de knop maar eens uit en laat ons weten wat je ervan vindt!

Werkt de knop niet? Zorg ervoor dat je zeker de laatste versie van je browser hebt geïnstalleerd. 

 

Hoe navigeer je op de website?

Bovenaan de website vind je naast het logo een menu. Door op de links in dat menu te klikken navigeer je naar de desbetreffende pagina.

Via 'Home' ga je terug naar de homepagina van de KUNNIG website.

Bij 'Over KUNNIG' vind je allerlei informatie over ons als maatwerkbedrijf. Je vindt er onder andere onze missie, visie en waarden terug. Daarnaast geven we een beknopt overzicht van de geschiedenis van KUNNIG en de sector maatwerk, op welke manier we aan duurzaam ondernemen doen, tot welke sector we behoren en enkele veelgestelde vragen.

Onder 'Diensten' kan je alle activiteiten terugvinden die we aanbieden bij KUNNIG. Zoals je ziet kunnen we een hele hoop! Klik op de dienst waarover je meer wil weten en je gaat naar een aparte pagina die volledig is toegelegd op de desbetreffende dienst.

We updaten ons 'Portfolio' telkens als we nieuwe projecten met trots starten of afronden. Daarnaast vind je er ook getuigenissen van tevreden klanten!

Bezoek de 'Nieuws'-sectie van onze website regelmatig! Je vindt er artikels rond samenwerkingen met nieuwe partners, algemeen nieuws rond de sector, of gewoon leuke wist-je-datjes.

Op de pagina 'Contact' vind je al onze contactgegevens, ons adres, onze openingsuren, vakantiedagen en een contactformulier dat je rechtstreeks bij de juiste mensen binnen onze organisatie brengt.

Via 'Werken bij KUNNIG' kom je niet alleen terecht op momenteel openstaande vacatures, maar kan je ook lezen hoe het sollicitatieproces voor maatwerkers in zijn werk gaat.

 

Zie je een foutje?

Ai, dat kan natuurlijk gebeuren! We hebben heel hard ons best gedaan om alle foutjes er van in het begin uit te krijgen, maar het kan zomaar eens voorvallen dat we over foutjes gekeken hebben. Zie je iets dat er niet moet staan? Of klopt er iets niet? Stuur ons een mailtje, dan bekijken we het zo snel mogelijk. Dankjewel!

accessibility