Over KUNNIG

Maatwerkbedrijf, meer dan enkel werk op maat

Als maatwerkbedrijf geven we kansen aan mensen met een afstand tot de reguliere arbeidsmarkt. Dankzij hun talenten en specialisaties ondersteunen wij ondernemingen in de breedste zin van het woord. We zetten de kwaliteiten van onze maatwerkers in om zo op verschillende vlakken meerwaarde te bieden in lokale ondernemingen. Dat sociaal arbeidsbeleid mixen we met een commerciële bedrijfsvoering.

Het resultaat? Een rendabele organisatie met een economische én maatschappelijke meerwaarde.

Jij vraagt, wij maken

Onze maatschappelijk verantwoorde onderneming uit zich in een uitgebreid en gespecialiseerd dienstenaanbod. De naam KUNNIG is Zweeds voor vakkundig, en die term maken we graag waar.

We blinken vandaag uit in deze domeinen:
  • producties in hout en/of textiel in onze technische ateliers
  • handling van papier, confectie, food en non-food producten
  • verpakken
  • assemblage en montage
  • recycling
  • e-commerce en opslag
  • locatiewerk

Onze enclavewerking is een belangrijk onderdeel van ons dienstenaanbod. We brengen alle bovenstaande oplossingen tot bij jouw bedrijf, in de vorm van een professioneel ondersteund locatieteam. Ook recycling behoort tot onze sterktes. We vinden het bijzonder belangrijk om in te zetten op groene en circulaire economie. Onze grondstoffen zullen immers ooit op raken, wij zorgen ervoor dat deze hergebruikt kunnen worden via diverse oplossingen.

Waar kan KUNNIG jou bij helpen?

De lijst met mogelijkheden is eindeloos. Fabricage, montage, drukwerk, verpakking, verzending of winkelklaar maken. Jij ontwerpt, wij voeren uit. Denk maar aan de realisatie van complexe houten constructies, een team ervaren stikkers die je productie uit handen kan nemen, kwaliteitscontroles die uitgevoerd moeten worden op grote schaal, … Of heb jij een organisatie nodig die al jouw producten zorgvuldig inpakt en verstuurt? KUNNIG heeft de capaciteit, ruimte én de juiste mensen voor de specifieke job. Onze locatiewerking is dan weer perfect in te pluggen op jouw bestaande activiteiten.
accessibility