People planner

Eén van de activiteiten van KUNNIG is ‘locatiewerk. Verschillende teams, telkens begeleid door een teamleider, ondersteunen de logistiek van onze klanten op diverse locaties. Als people planner zorg jij voor de wekelijkse planning van onze maatwerkers locatie en hun werkleiding. In totaal verzorg jij de planning voor zo’n 120 personen. 

Ben je organisatorisch sterkZijn je digitale skills up-to-date? Communiceer je vlot via verschillende kanalen? Vind jij de oplossing voor problemen?
Vier
 keer volmondig ja? Dan is deze vacature voor A!

Wie is KUNNIG?

KUNNIG is een Antwerps maatwerkbedrijf en staat voor sociaal-economisch en duurzaam ondernemen. We geven tewerkstellingskansen aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt en willen hen laten groeien. We zetten de kwaliteiten van onze maatwerkers in en bieden meerwaarde op vlak van logistieke ondersteuning, recycling, producties in textiel en hout, …

Jouw verantwoordelijkheden

 • Je hebt een rijbewijs B omdat je soms zelf ploegen naar een klant moet brengen.
 • Het digitale tijdperk kent geen geheimen voor jou. Je registreert en gebruikt gegevens van je planning in verschillende programma’s. Heb je al ervaring met ProTeam, dan is dit een meerwaarde, maar wij leren het je graag.
 • Je houdt van sociaal contact en krijgt energie van interactie met maatwerkers en klanten.
 • Bij het opmaken van de planning koppel je proactief terug naar jouw collega’s, je leidinggevende en onze klanten.
 • De verlofplanning maak jij op, je zorgt dat elke teamleider een busje ter beschikking heeft en je zorgt voor back-ups bij afwezigheden.
 • Je weet je communicatie af te stemmen op de ontvanger en je zorgt ervoor dat iedereen tijdig op de hoogte is.
 • Je panikeert niet bij onverwachte situaties of chaos en je brengt op eigen initiatief verbeteringen aan in de werking.
 • Een gepaste oplossing vinden is voor jou geen probleem. Regelmatig vraagt een klant een extra ploeg of een medewerker meldt zich afwezig, jij weet wat te doen!
 • Wij investeren in opleiding en coaching. Leergierigheid vinden we belangrijk: je wil toch ook in jezelf investeren en levenslang blijven leren?
 • Je spreekt en schrijft goed Nederlands.
Ontbreek je één van bovenstaande verwachtingen? Dat betekent nog geen njet van onze kant. Vertel ons hoe je hierin kan groeien.

Wat mag je van ons verwachten?

 • Je werkt in een organisatie met economische én maatschappelijke meerwaarde.
 • Je krijgt de kans om jezelf te ontwikkelen en te groeien. We ondersteunen je hierin door opleiding (door bijvoorbeeld Groep Maatwerk), coaching en training op de werkvloer aan te bieden.
 • Een veelzijdige en uitdagende functie met ruimte voor initiatief om mee te bouwen aan de verdere professionalisering van KUNNIG.
 • Een voltijds contract van onbepaalde duur.
We voeren een gelijke kansenbeleid. We werven aan op basis van competenties en talenten. We stimuleren diversiteit en hechten veel belang aan een inclusieve werkomgeving met gelijke kansen - ongeacht gender, functiebeperking, afkomst, ... Wij moedigen mensen met een diverse achtergrond aan om te solliciteren.

Jouw takenpakket in beeld

Kijk al eens binnen bij KUNNIG. Een dag in het leven van onze People Planner ziet er zo uit.

Meer weten over KUNNIG?

Op onze sociale media geven we geregeld een kijkje achter de schermen.

Facebook social media icon Instagram social media icon LinkedIn social media icon

Klaar om samen te groeien? Dan is het nu aan A!

Is 't beslist, wil jij onze people planner worden? Overtuig ons dan in jouw motivatiebrief. Stuur onderstaand formulier in en het komt meteen bij de juiste personen terecht.

Heb je nog brandende vragen? Contactpersoon vacature: Arne Cremers (03 432 88 95)

Succes en... tot binnenkort!

accessibility