Technisch Teamleider

Kan je mensen begeleiden en motiveren? Ben je een harde werker? Denk je graag mee met klanten? Heb je technisch inzicht? Vier keer volmondig ja? Dan ben jij de technische coach die we zoeken!

Wie is KUNNIG?

KUNNIG is een Antwerps maatwerkbedrijf dat staat voor sociaal-economisch en duurzaam ondernemen. Voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt creëren we kansen op tewerkstelling om hen te laten groeien. Kwaliteit is een kernwaarde in onze organisatie. Dankzij onze maatwerkers bieden we een meerwaarde op vlak van logistieke ondersteuning, recycling, producties in textiel en hout, …

Goesting om KUNNIG verder te ontdekken? Klik maar eens door deze website.

Samen groeien

Onze afdeling montage & assemblage bouwt producten als displays, kasten, fietsen, ... in opdracht van de klant. Daarnaast verzorgt het atelier demonteer- en sorteerwerk van onderdelen.

Een match?

 • Je neemt leiding, verdeelt en verduidelijkt het werk binnen je team maatwerkers, rekening houdend met ieders mogelijkheden en talenten. Je observeert en begeleidt intensief je medewerkers.
  • Je kan een montageplan lezen en een bouwpakket monteren.
  • Met een oog voor ergonomie houd jij de ordelijke en veilige werkomgeving waar wij voor zorgen op de rails.
  • Wij investeren in opleiding en coaching. Leergierigheid vinden we belangrijk: je wil toch ook in jezelf investeren en levenslang blijven leren?
  • Je spreekt en schrijft zeer goed Nederlands.
  • Je bezit een rijbewijs B.
  Kan je niet alle bovenstaande punten afvinken? Geen probleem, dat betekent niet dat je niet zou voldoen. Vertel ons hoe je hierin kan groeien.

  Wat mag je van ons verwachten?

  • Je werkt in een organisatie met economische én maatschappelijke meerwaarde.
  • Je krijgt de kans om jezelf te ontwikkelen en te groeien. We ondersteunen je hierin door opleiding (door bijvoorbeeld Groep Maatwerk), coaching en training op de werkvloer aan te bieden.
  • Een veelzijdige en uitdagende functie met ruimte voor initiatief om mee te bouwen aan de verdere professionalisering van KUNNIG.
  • Een voltijds bediendencontract van onbepaalde duur met daguren (8u-16u).
  • Je krijgt bij ons extra vakantiedagen, een hospitalisatieverzekering, elektronische maaltijd- & ecocheques, woon-werkvergoeding, een 13de maand en een septemberpremie.

  We voeren een gelijke kansenbeleid. We werven aan op basis van competenties en talenten. We stimuleren diversiteit en hechten veel belang aan een inclusieve werkomgeving met gelijke kansen - ongeacht gender, functiebeperking, afkomst, ... Wij moedigen mensen met een diverse achtergrond aan om te solliciteren.

  Meer weten over KUNNIG?

  Op onze sociale media geven we geregeld een kijkje achter de schermen.

  Facebook social media icon Instagram social media icon LinkedIn social media icon

  Dit zeggen andere teamleiders

  Klaar om samen te groeien? Dan is het nu aan jou!

  Is 't beslist, wil jij onze nieuwe teamleider montage & assemblage worden? Overtuig ons dan in jouw motivatiebrief. Stuur onderstaand formulier in en het komt meteen bij de juiste personen terecht.

  Heb je nog andere vragen? Contactpersoon vacature: Arne Cremers (03 432 88 95)

  Succes en... tot binnenkort!

  accessibility