Vacatures maatwerkers

Bedienden

Heb je een statuut collectief maatwerk en wil je als bediende werken bij KUNNIG? We hebben een openstaande functie als onthaalmedewerker.

Administratieve onthaalmedewerkerHeb je ervaring met administratief werk? Kan je goed Nederlands begrijpen, spreken en schrijven?
Houd je van plannen en organiseren? Wil je graag bijleren?
Dan ben jij de onthaalmedewerker die we zoeken!

Wil jij deel uitmaken van ons team administratie?

Deze vacature staat open voor maatwerkers (collectief maatwerk).


Ontdek de vacature voor onthaalmedewerker

Arbeiders

We zoeken altijd nieuwe collega's omdat KUNNIG groeit!
Wil je graag bij verschillende klanten werken in een klein team en daar bijvoorbeeld inpakwerk doen? Dan kan je solliciteren als maatwerker op locatie.
Heb je technische vaardigheden? Kan je bijvoorbeeld meubels stofferen of werken met een industriële naaimachine? Dan kan je als meubelstoffeerder / garnierder of stikker in het naaiatelier werken.

Maatwerker locatie

Onze locatiewerking zoekt nieuwe collega's! Heb je zin om in een team te werken met collega's en je werkleider? Houd je van afwisselende opdrachten bij verschillende klanten? Dan kunnen we jouw enthousiasme goed gebruiken in ons team!

Deze vacature staat open voor maatwerkers.


Ontdek de vacature

Stoffeerder

Ons team meubelstoffeerders op de afdeling textiel zoekt versterking! Heb jij ervaring met garnieren / herstoffering van bijvoorbeeld meubels? Heb je zin om met je handen te werken en elke dag oude meubels een tweede leven te geven? Dan kunnen wij jouw ervaring en enthousiasme gebruiken op onze afdeling!

Deze vacature staat open voor maatwerkers en art.60-statuut.

Foto: Frederik Beyens - Stad Antwerpen


Ontdek de vacature

Arbeider naaiatelier

We zoeken een enthousiaste arbeider voor ons naaiatelier op de afdeling textiel. Een belangrijke voorwaarde is dat je moet kunnen stikken met een snelstikker. Enige ervaring met een industriële naaimachine is dus vereist. Heb jij zin om met textiel bezig te zijn? Dan verwelkomen we je graag in ons naaiatelier!

Deze vacature staat open voor maatwerkers, art.60-statuut, stagiairs of vrijwilligers.Ontdek de vacature

We werven momenteel geen maatwerkers aan voor andere afdelingen.

Bekijk ons sollicitatieproces
accessibility