Vacatures maatwerkers

Bedienden

Heb je een statuut collectief maatwerk en wil je als bediende werken bij KUNNIG? We hebben een openstaande functie als administratieve medewerker.

Arbeiders

We zoeken altijd nieuwe collega's omdat KUNNIG groeit!
Heb je technische vaardigheden? Kan je meubels stofferen of werken met een industriële naaimachine? Dan kan je als meubelstoffeerder / garnierder of stikker in het naaiatelier werken.
Wil je op onze textielafdeling werken als allround medewerker? Dan vul je bijvoorbeeld pittenzakken, plooi je kledij of bedruk je werkkleding. 

Administratieve medewerker

Heb je een erkenning collectief maatwerk en ervaring met administratief werk? Kan je goed werken met Word en Excel? Schrijf je foutloos in het Nederlands? Kan je goed rekenen?

Deze vacature staat open voor maatwerkers.Ontdek de vacature

Allround maatwerker textielafdeling

KUNNIG is op zoek naar versterking in de textielafdeling! Kan jij een hele dag staand werken? Heb je voldoende kracht in je armen om de bedrukkingsmachine te bedienen? Wil je werken in Antwerps maatwerkbedrijf KUNNIG? Heb jij zin om met textiel bezig te zijn? Dan verwelkomen we je graag in ons naaiatelier!

Deze vacature staat open voor maatwerkers.Ontdek de vacature

Stoffeerder

Ons team meubelstoffeerders op de afdeling textiel zoekt versterking! Heb jij ervaring met garnieren / herstoffering van bijvoorbeeld meubels? Heb je zin om met je handen te werken en elke dag oude meubels een tweede leven te geven? Dan kunnen wij jouw ervaring en enthousiasme gebruiken op onze afdeling!

Deze vacature staat open voor maatwerkers en art.60-statuut.

Foto: Frederik Beyens - Stad Antwerpen


Ontdek de vacature

Arbeider naaiatelier

We zoeken een enthousiaste arbeider voor ons naaiatelier op de afdeling textiel. Een belangrijke voorwaarde is dat je moet kunnen stikken met een snelstikker. Enige ervaring met een industriële naaimachine is dus vereist. Heb jij zin om met textiel bezig te zijn? Dan verwelkomen we je graag in ons naaiatelier!

Deze vacature staat open voor maatwerkers, art.60-statuut, stagiairs of vrijwilligers.Ontdek de vacature

We werven momenteel geen maatwerkers aan voor andere afdelingen.

Bekijk ons sollicitatieproces
accessibility