Vacatures bedienden

Momenteel zijn er verschillende openstaande vacatures voor bedienden: Jobstudent teamleider, People planner, Teamleider montage en assemblage & Teamleider locatiewerk.

Jobstudent teamleider

KUNNIG zoekt een Jobstudent teamleider om onze teams te ondersteunen en versterken. Op zoek naar een job voor de zomer van 2022 waarbij je samenwerkt met mensen met diverse talenten in een productieomgeving? Dan is onze vacature als jobstudent iets voor A!

Ontdek de vacature voor student-teamleider

People planner

Eén van de activiteiten van KUNNIG is locatiewerk. Verschillende teams, telkens begeleid door een teamleider, ondersteunen de logistiek van onze klanten op diverse locaties. Als people planner zorg jij voor de wekelijkse planning van onze maatwerkers locatie en hun werkleiding. In totaal verzorg jij de planning voor zo’n 120 personen. 

Ben je organisatorisch sterkZijn je digitale skills up-to-date? Communiceer je vlot via verschillende kanalen? Vind jij de oplossing voor problemen?
Vier
 keer volmondig ja? Dan is deze vacature voor A!

Ontdek de vacature voor people planner

Teamleider (elektrische) montage

Is monteren, assembleren, solderen jou gekend? Haal je voldoening uit het coachen van mensen? Steek je met plezier je handen uit je mouwen? Denk je graag mee met klanten?
Vier keer volmondig ja? Dan is de vacature voor teamleider (elektrische) montage op maat van A!

In de afdeling montage & assemblage doen we aan (elektrische) montage en assemblage van goederen. Daarnaast zijn ook het demonteren en sorteren van artikelen taken die onder deze afdeling vallen. We staan bijvoorbeeld in voor de assemblage van A tot Z van desinfectietoestellen.


Ontdek de vacature voor teamleider montage

Teamleider locatie / enclave

Om onze locatiewerking te ondersteunen zijn we op zoek naar een Teamleider Locatie- of Enclavewerk.
  • Heb jij feeling voor het operationeel coördineren van logistieke activiteiten?
  • Haal je voldoening uit het coachen van mensen?
We zoeken jou om ons team aan te vullen!


Ontdek de vacature voor teamleider locatie
accessibility