Vacatures omkadering

Goesting om je schouders mee te zetten onder onze werking? Op dit moment zoeken we volgende profielen:
HR-medewerker (tijdelijk), Jobcoach & Operations Manager


Zin om spontaan te solliciteren als teamleider? Dat kan, we zijn regelmatig op zoek naar versterking voor ons team.

Solliciteer hier spontaan

HR medewerker (tijdelijk tot eind 2023)

Je hebt een HR-opleiding of eerste werkervaring achter de rug? Of je bent een doorwinterde HR-professional die graag eens van de uitdagingen in een maatwerkbedrijf proeft? Ben je daarnaast ook graag met verschillende opdrachten tegelijk bezig?

Als je snel bijleert en zin hebt om ons HR-team op verschillende vlakken (W&S, VTO & payroll) te ondersteunen, dan is deze vacature iets voor A!

Ontdek de vacature voor HR medewerker

Jobcoach

De sociale dienst van KUNNIG coacht en ondersteunt onze +- 200 maatwerkers. Als jobcoach begeleid je onze medewerkers bij hun ontwikkeling in én buiten de job. Het bemannen van de sociale dienst doe je samen met je collega om gericht advies en doorverwijzing te bieden aan maatwerkers met vragen rond financiën, administratie, welzijn, etc.  

Zin om mee je schouders te zetten onder de begeleiding van onze medewerkers? Zoek je graag uit hoe we het functioneren van onze collega’s met een afstand tot de reguliere arbeidsmarkt kunnen ondersteunen, en hun talenten doen ontwikkelen?

Ontdek de vacature voor jobcoach

Operations Manager

Om het reilen en zeilen van de interne afdeling Packaging (verpakking, na-druk-werk) optimaal te laten verlopen zoeken we een geëngageerde Operations Manager met sterke people skills. Voor de Packaging afdeling, waar 50 maatwerkers dagelijks begeleid worden door 5 teamleiders, ben je als Operations Manager een belangrijke spilfiguur.

Weet je je medewerkers op een effectieve manier aan te sturen, te coachen en te motiveren? Kan jij operationele activiteiten coördineren en organiseren naargelang de prioriteiten? Wil je klantaanvragen vertalen naar een concreet productieproces?

Bekijk de vacature en solliciteer

Spontane sollicitatie - Teamleider

vacature maatwerkcoach bij maatwerkbedrijf kunnig in antwerpenWe zoeken regelmatig nieuwe teamleiders om onze teams van maatwerkers te ondersteunen en begeleiden.

Op dit moment staat er geen vacature open, maar je kan wel je gegevens achterlaten. Zo kunnen wij je, zodra de vacature openstaat, meteen contacteren.


Solliciteer hier spontaan
accessibility